Nora French nieuwe PR- en Communicatiemanager branchevereniging NPN

26 januari 2023

De branchevereniging voor voedingssupplementen NPN heeft Nora French (45), bekend van haar kookboeken over gezonde voeding, aangesteld als de nieuwe PR- en Communicatiemanager.

NPN directeur Saskia Geurts reageert op de nieuwe aanstelling: “Nora French is een waardevolle aanvulling op ons team. Ze is al jaren actief als ambassadeur van een gezonde levensstijl. Naast haar ervaring als kookboekenauteur, voedingstherapeut en vitaminecoach, bekleedde Nora diverse posities in PR en marketing.”

Nora French bij NPN

Nora French toont zich enthousiast: “Het is mijn missie om mensen te helpen een gezond en gelukkig leven te leiden. Gezonde voeding, een bewuste levensstijl én de juiste voedingssupplementen spelen hierbij een belangrijke rol. Naar mijn mening verdient de positieve invloed van supplementen meer aandacht. Door de pandemie en wetenschappelijke onderbouwde inzichten wordt het belang van vitamines, mineralen en kruiden voor onze gezondheid alsmaar duidelijker. Ik zet mij graag in voor een grote bekendheid van de positieve effecten van voedingssupplementen, waardoor consumenten weloverwogen keuzes kunnen maken.”

In haar nieuwe rol gaat Nora French haar focus leggen op het vergroten van de bekendheid van het Informatiecentrum voor Voedingssupplementen en Gezondheid (IVG). Het IVG is een initiatief van NPN om betrouwbare informatie over het gebruik van voedingssupplementen voor consumenten onder de aandacht te brengen. Het IVG staat o.a. bekend om de jaarlijkse ‘Supplement van het Jaar’ verkiezingen.

Over NPN

NPN is de branchevereniging voor producenten, grondstofleveranciers, groothandelaren, importeurs en distributeurs van voedingssupplementen. NPN is een actieve vereniging die de gezamenlijke belangen behartigt van meer dan 100 leden. NPN zet zich ervoor in dat de consument kan beschikken over een verantwoord aanbod van veilige, werkzame voedingssupplementen, voorzien van adequate informatie, voor een optimale inzet voor gezondheid.

Over Nora French

Nora French is auteur van diverse gezonde kookboeken. Op haar website deelt zij haar tips en adviezen over gezonde levensstijl en voeding. Haar PR- en marketing ervaring deed Nora op bij bedrijven in de financiële sector in London en Frankfurt, voordat ze haar passie volgde en naar de gezondheidsbranche overstapte. De Berlijnse Nora French is getrouwd met een Engelsman, is moeder van drie zoons en woont al 17 jaar in Nederland.


Contact

Voor meer informatie of het aanvragen van interviews graag contact opnemen met:
Nora French, T: +31 (0)33-245 6001, E: pr@npninfo.nl