De Schijf voor jouw Lijf

13 april 2016

PERSBERICHT, Amersfoort, 13 april 2016

De Schijf voor jouw Lijf, omdat iedereen anders is! Met de Schijf voor jouw Lijf laten wij zien hoe voedingssupplementen jou persoonlijk kunnen helpen om aan je gezondheid te werken. Hiervoor hebben wij vijftien persona’s uitgewerkt; van jong tot oud, allemaal afgestemd op verschillende situaties en behoeften. Met de Schijf voor jouw Lijf bieden wij een gericht advies, dat rekening houdt met jouw specifieke behoeften, omdat iedereen nu eenmaal anders is. Maak kennis met jouw persona op: www.schijfvoorjouwlijf.nl. 

Iedereen leeft anders, eet anders en is anders. Dit betekent dat ieder mens ook specifieke behoeften heeft. Daarom heeft NPN, de brancheorganisatie van voedingssupplementen, de Schijf voor jouw Lijf ontwikkeld. Deze schijf biedt jou inzicht in je persoonlijke situatie en de meerwaarde die voedingssupplementen hierin kunnen bieden.

Waar de Schijf van Vijf een algemeen karakter heeft en informeert over goede voeding, geeft de Schijf voor jouw Lijf inzicht in nuttige aanvullingen in specifieke situaties, bijvoorbeeld bij stress, tijdens een zwangerschap, bij medicijngebruik, tijdens de overgang of als je fanatiek aan sport doet. In elk van deze situaties vraagt je lichaam om andere voedingsstoffen. ‘Een aanvulling met een voedingssupplement kan voorzien in deze specifieke, extra behoeften’, zo vertelt Saskia Geurts, directeur van NPN. De Schijf voor jouw Lijf is dus ontwikkeld om in specifieke situaties passende adviezen te geven. Gewoon, omdat iedereen nu eenmaal anders is.

Voor meer informatie:
NPN • Mevrouw Saskia Geurts, directeur
Tel +31(0)33 – 245 60 01 • E-mail: info@npninfo.nl • Website: www.npninfo.nl