Werking van Kurkuma, Rode gist rijst, Choline en Prebiotica

22 juni 2017

Het Supplementen ABC op Supplementinfo.nl* is uitgebreid met nieuwe ingrediënten. De consument kan nu meer informatie vinden over Kurkuma, Rode gist rijst, Choline en Prebiotica. Omdat er geen producten worden vermeld op onze website, kunnen wij meer informatie geven dan met de Claimsverordening is toegestaan. Wij maken onderscheid tussen duidelijk bewezen effecten en effecten waar aanwijzingen voor zijn.

*Voorheen heette het Informatiecentrum Voedingssupplementen & Gezondheid (IVG) Supplementinfo

U kunt op diverse manieren verwijzen naar Supplementinfo.nl. Bekijk de verschillende promotiematerialen en volg de richtlijnen.

NPN streeft ernaar de consumentenwebsite up-to-date te houden. Samen met de Werkgroep Communicatie kijken we naar relevante nieuwe toevoegingen aan het Supplementen ABC. Voor het schrijven van de stukjes baseren we ons op wetenschappelijke informatie.

——

Dit is een van de berichten uit de tweewekelijkse nieuwsbrief over ontwikkelingen in de branche, NPN activiteiten, wetgeving en handhaving van voedingssupplementen. Deze nieuwsbrief is uitsluitend voor NPN leden. Meer informatie over lidmaatschap.