Supplementinfo.nl op de Nationale Gezondheidsbeurs

12 januari 2017

Van 2 tot en met 5 februari staat supplementinfo.nl, het kenniscentrum over voedingssupplementen, op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht! Ook is het stemmen voor de Supplement van het Jaar verkiezing in volle gang. Doel is om zoveel mogelijk consumenten te laten stemmen op hun favoriete supplement. Op 5 februari maakt voormalig topatleet Gregory Sedoc bekend wat het Supplement van het Jaar is.

Op de Nationale Gezondheidsbeurs zijn we van supplementinfo.nl aanwezig om consumenten te informeren over voedingssupplementen en de Schijf voor jouw Lijf. Supplementinfo.nl is het kenniscentrum van NPN, waar consumenten terecht kunnen met verschillende vragen over het nut en de veiligheid van voedingssupplementen.

Tijdens de beurs worden de bezoekers aangemoedigd om te stemmen op hun Supplement van het Jaar. Bezoekers kunnen bij de stand uiteraard ook vragen stellen over vitamines, mineralen, kruiden en overige voedingssupplementen. De vragen van het publiek komen op een wand te hangen. Op supplementinfo.nl verschijnt na de beurs een samenvatting met de meest gestelde vragen over supplementen en bijbehorende antwoorden.

Bekendmaking Supplement van het Jaar in het GezondheidsTheater

Op zondag 5 februari om 13.30 uur deelt atleet Gregory Sedoc zijn ervaringen over voedingssupplementen met het publiek. Wat heeft het hem gebracht tijdens zijn topsportcarrière? Hoeveel baat heeft hij dagelijks bij suppletie? Gregory eindigt zijn presentatie met de bekendmaking van het Supplement van het Jaar.

Voor meer informatie: http://supplementinfo.nl/nationale-gezondheidsbeurs-2017/

Stemmen op uw favoriete supplement kan nog steeds via www.supplementvanhetjaar.nl!