Workshop Duurzaamheid

9 november 2023

De eerste stappen in verduurzaming van uw organisatie

Tijd: 13.30 tot 16.00 uur
Locatie: Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Woudenbergseweg 54, 3707 HX Zeist

In deze workshop worden praktische handvatten gegeven hoe u de eerste stappen kunt zetten naar een duurzamere bedrijfsvoering.

Duurzaamheid is een actueel onderwerp. Grote bedrijven worden in de nabije toekomst verplicht om diverse duurzaamheidsdoelen te behalen en hierover te rapporteren. Voor kleinere bedrijven is er nog geen verplichting, maar het is een actueel onderwerp. Een goede voorbereiding scheelt in de toekomst een hoop werk. En de consument: die let er steeds meer op, dus hier liggen kansen!

Onder leiding van Manon Sierhuis-Bezemer van Winclove Probiotics gaan we de eerste stappen verkennen op weg naar een duurzamere organisatie en het rapporteren van uw duurzaamheid. De Climate Neutral Group helpt u inzicht te krijgen in de CO2 voetafdruk van uw organisatie en nodigt de deelnemers uit echt praktisch aan de slag te gaan om te achterhalen waar de kansen liggen om te reduceren. Tot slot geeft Innova market Insight inzicht in consumententrends op het gebied van duurzaamheid. Welk belang hecht de consument aan duurzaamheid en hoe heeft zich dit de afgelopen jaren ontwikkeld?

Het volledige programma volgt binnenkort.

Meld u hier aan voor de workshop (alleen voor leden van NPN).

duurzaamheid