Geschiedenis

NPN is in 1983 opgericht met als doel de belangen te behartigen van de bedrijven producerend en handelend in natuur- en gezondheidsproducten. In de loop van de jaren is de vereniging gegroeid. Mede dankzij de inzet van Peter van Doorn, Theo en Dolly van Rooij, Dhr. van Bruxvoort, Mevr. Vinken-Hendriks en Dhr. Smits is de werkwijze geprofessionaliseerd. 

De focus is volledig komen te liggen op voedingssupplementen. Het meewerkende bestuur is steeds meer een bestuur op afstand geworden. Het bureau is uitgebreid en opereert zelfstandig onder leiding van de directeur en kent in totaal 5 medewerkers

Quotes van leden over de geschiedenis van NPN:

Kees Bax, DuSart Pharma, in het Jaarmagazine 2013: “Voor deze pioniers heb ik veel respect. Zij hebben ervoor gezorgd dat NPN kon uitgroeien tot een professionele club. Toen ik jaren geleden besloot lid te worden was dat vooral om niets te missen uit het vakgebied. Tegenwoordig ervaar ik dat het lidmaatschap me veel tijd en geld bespaart.” 

Pim Dekker, Solgar Vitamins, in het Jaarmagazine 2013: “Ik draai al 20 jaar mee in de branche en in die tijd heb ik NPN zien professionaliseren. NPN houdt ons op de hoogte, met name op het gebied van wetgeving, zodat we zelf niet alle kanalen in de gaten hoeven te houden”. 

  • banner-small-01.jpg
  • banner-small-02.jpg
  • banner-small-04.jpg

© 2015-2020 NPN | Disclaimer | Privacy

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro