Promotiemateriaal

NPN zet zich in voor een goed imago van de voedingssupplementenbranche. Met actieve PR werken we aan een breed draagvlak voor supplementen. Via diverse tools en media brengen we nut en veiligheid van voedingssupplementen positief onder de aandacht bij de consument. Onderstaande tools zijn beschikbaar. Voor leden van NPN zijn er extra mogelijkheden. Bekijk na inloggen de Media Kit. Volg bij gebruik de opgestelde richtlijnen

De informatie die via het kenniscentrum Supplementinfo.nl wordt verstrekt is niet commercieel. Dat betekent dat er via dit kanaal meer uitgelegd kan worden over wat ingrediënten in supplementen in het lichaam doen, dan dat u als bedrijf mag in commerciële reclame. Doe daar uw voordeel mee!

Supplementinfo.nl

Supplementinfo.nl is hét kenniscentrum dat betrouwbare informatie verstrekt over ingrediënten in voedingssupplementen. De website supplementinfo.nl geeft algemene informatie over de rol die ingrediënten uit voedingssupplementen spelen in het lichaam. Naast een Supplementen ABC met informatie over vitamines, mineralen, kruiden, visolie en probiotica is er ook een Gezondheids ABC. In dat ABC zoekt de consument op onder meer weestand, cholesterol, gewrichten of afvallen. Daarnaast zijn er leuke testjes en quizzencijfers en nieuws over voeding en supplementen.

  • 50+ FITtest, via deze test krijgen consumenten advies over hoe ze op natuurlijke wijze levenskwaliteit kunnen verbeteren.
  • Vitamine D Test, met deze test krijgt de consument direct advies of extra vitamine D wenselijk is.
  • Vitamine D Quiz, een quiz waarmee consumenten hun kennis over vitamine D kunnen testen.
  • Sporttest, met deze test krijgt de consument een gericht advies over sport en voedingssupplementen.

Informatiegids vitamines en mineralen (inkijkexemplaar)

Gebruik de Informatiegids vitamines en mineralen in uw winkel of praktijk: geef hem mee aan klanten en gebruik hem als naslagwerk! Extra exemplaren zijn gratis verkrijgbaar. 

Over de gids 

Er leven veel vragen onder consumenten over het nut en de veiligheid van voedingssupplementen met vitamines en mineralen. Wat zijn vitamines en mineralen precies? Waarom zijn ze zo belangrijk en hoeveel heb je er van nodig? Deze gids biedt een overzicht van bekende en minder bekende vitamines en mineralen, met doseringen en gezondheidseffecten. Daarnaast leest de consument hoe zij de dagelijkse inname van vitamines en mineralen kan aanvullen met voedingssupplementen. Bestel de gids en geef uw klanten deze nuttige informatie! 

Bestellen

 • Via groothandel Holland Pharma is de gids (25 exemplaren) te bestellen onder artikelnummer 622070.
 • Vraag een voedingssupplementenbedrijf waar u contact mee heeft naar de gids. De gids wordt namelijk uitgegeven door bij NPN aangesloten bedrijven, waaronder MCO Health (van o.a. Orthica, AOV), New Care, Springfield, Vitaminstore, Vitals en VitOrtho (van o.a. NOW)
 • Mocht u interesse hebben in een klein aantal gidsen, dan kunt u deze ook bij ons bestellen. Voor vragen over de gids kunt u contact opnemen met brancheorganisatie NPN via 033-2456001 of info@npninfo.nl

 

Schijf voor jouw Lijf

De Schijf voor jouw Lijf laat zien hoe voedingssupplementen de consument persoonlijk kunnen helpen om aan zijn of haar gezondheid te werken. Hiervoor zijn vijftien type personen uitgewerkt; van jong tot oud, allemaal afgestemd op verschillende situaties en behoeften. De Schijf voor jouw Lijf biedt een persoonlijk suppletieadvies. Zo kan de consument zien in welke situatie supplementen iets voor hem of haar kunnen betekenen. Kijk op: www.schijfvoorjouwlijf.nl.

 • Verwijs met de banner (1708x966) consumenten via uw website naar de Schijf voor jouw Lijf voor een persoonlijk suppletieadvies. 

Social media

Op social media (FacebookTwitter en LinkedIn) deelt NPN regelmatig leuke en interessante berichten over voedingssupplementen, voeding en gezondheid. Zo houden we volgers op de hoogte van het laatste nieuws!

 • Volg en like ons en deel berichten via eigen kanalen!

Consumentennieuwsbrief

Maandelijkse nieuwsbrief met onafhankelijke en betrouwbare informatie over nut en veiligheid van voedingssupplementen. En antwoord op veelgestelde vragen.

 • Meld u aan op supplementinfo.nl
 • Breng deze nieuwsbrief onder de aandacht binnen uw klantenkring

Richtlijnen voor gebruik

Er zijn speciale richtlijnen voor gebruik van deze promotiematerialen opgesteld. NPN verwacht dat ieder op een verantwoorde manier omgaat met de promotiematerialen. 

Bekijk de richtlijnen voor gebruik promotiematerialen

 • banner-small-01.jpg
 • banner-small-02.jpg
 • banner-small-04.jpg

© 2015-2020 NPN | Disclaimer | Privacy

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro