YFSP - Bezoek Eurofins

12 juni 2018 11:30 uur - 16:00 uur
Details:

Op dinsdag 12 juni zullen we met de Young Professionals een bezoek brengen aan Eurofins in Heerenveen. 
Een bezoek bij Eurofins is een mooie kans om bij een groot laboratorium, gespecialiseerd in voedingssupplementen, een kijkje te kunnen nemen.

Meld je hieronder aan voor de activiteit. 

Programma 12 juni
11.30-12.00 uur: Ontvangst
12.00-13.00 uur: Introductie/kennismaking en lunch
13.00-14.00 uur: Eerste groep rondleiding door het laboratorium / tweede groep presentatie van Eurofins over voedingssupplementen 
14.00-15.00 uur: Tweede groep rondleiding door het laboratorium / eerste groep presentatie van Eurofins over voedingssupplementen
15.00-16.00 uur: Presentatie voedselveiligheid door Food Safety Solutions

Meer info over het inhoudelijke programma

Eurofins
Eurofins Food & Feed Testing Netherlands is een onafhankelijk voedingslaboratorium. Zij leveren analyses aan klanten afkomstig uit alle sectoren van de industrie, horeca, handel en overheid. Eurofins helpt hun klanten op het gebied van voedselveiligheid, authenticiteit, herkomst, samenstelling en zuiverheid.

In het laboratorium in Heerenveen worden met name microbiologische en chemische analyses uitgevoerd op voedingssupplementen. Dit maakt het bezoek aan Eurofins Heerenveen extra waardevol. 

Food Safety Solutions
Eurofins Food Safety Solutions biedt (meer) ondersteuning om productieprocessen aan alle wettelijke eisen te laten voldoen en daarnaast geeft het antwoord op specifieke vragen. Zij bieden diensten die bedrijven helpen de juiste keuzes te maken voor een voedselveilig proces. Food Safety Solutions heeft expertise op het gebied van microbiologie, voedselveiligheid, kwaliteitscontrole, levensmiddelenwetgeving, etikettering, conservering en productontwikkeling. 

Tijdens de YFSP activiteit op 12 juni zal de Food Safety Solutions ons meer vertellen over voedselveiligheid. Gezien de diverse groep binnen de YFSP zal de presentatie ingaan op zowel de basis van voedselveiligheid, als meer de verdieping, zodat het voor iedereen interessant blijft.

Aanmelden kan via onderstaand formulier

  • banner-small-01.jpg
  • banner-small-02.jpg
  • banner-small-04.jpg

© 2015-2018 NPN | Disclaimer | Privacy

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro