Sporten en supplementen | SportQuiz

Actieve (top)sporters verbruiken veel energie en nemen als aanvulling op gezonde voeding doorgaans supplementen. Om optimaal te kunnen presteren of om sneller te herstellen. NPN heeft de SportQuiz ontwikkeld voor sporters en consumenten die meer te weten willen komen over sport, voeding en supplementen. Of om hun kennis te testen over vitamine D, magnesium, bietensap, creatine, B-vitamines en dopingvrije supplementen.

 

 

De SportQuiz is eenvoudig mee te nemen in uw nieuwsbrief of online te delen op uw website. Gebruik hiervoor de volgende link: https://supplementinfo.nl/sportquiz/

 

 

 

 

Datum: 5 maart 2018
  • banner-small-01.jpg
  • banner-small-02.jpg
  • banner-small-04.jpg

© 2015-2019 NPN | Disclaimer | Privacy

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro