Flyers bij de huisarts

Vanaf juni 2017 tot en met half- december ligt de flyer van Supplementinfo.nl ‘Zelf aan je gezondheid werken’ in 2.500 verschillende huisartsenpraktijken door heel Nederland.

Inmiddels zijn de eerste resultaten bekend. De flyer heeft een pick-up-rate van 63%, wat boven het gemiddelde van bijvoorbeeld patiëntenorganisaties en farmaceutische instanties ligt. Hier zijn we erg tevreden mee!

NPN beoogt met deze flyer de naamsbekendheid van supplementinfo.nl te vergroten onder patiënten en hen te laten zien dat je met behulp van voedingssupplementen zelf aan je gezondheid kan werken. Zelfredzaamheid staat hierbij centraal. Daarnaast kan de flyer voor de patiënt een goed startpunt zijn om de dialoog over voedingssupplementen in de spreekkamer aan te gaan.

Bekijk de flyer "Zelf aan je gezondheid werken"

Datum: 12 oktober 2017
  • banner-small-01.jpg
  • banner-small-02.jpg
  • banner-small-04.jpg

© 2015-2018 NPN | Disclaimer | Privacy

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro